Een evenement organiseren op een externe locatie

Sta je op het punt een evenement te organiseren en denk je op dit moment vooral: ‘pfoe! Waar begin in in godsnaam?’ Dan raad ik je aan om deze blog verder te lezen. Het organiseren van een evenement op een externe locatie is zo gemakkelijk nog niet. Je moet aan enorm veel dingen denken en raakt uiteraard snel het overzicht kwijt. Waar begin je met het organiseren van jouw droom evenement en hoe zorg je ervoor dat het evenement een zo groot mogelijk succes wordt. Dat is precies waar ik jou mee ga helpen in deze (hopelijk) behulpzame blog. Dit doe ik aan de hand van twee goed te gebruiken en direct toepasbare tips.

De geografische locatie

Wil je dat zoveel mogelijk mensen je evenementenlocatie kunnen bereiken? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat deze supergoed te bereiken is via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Om dit te bereiken kun je het best de woonplaatsen van jouw potentiele gasten in kaart brengen. Prik vervolgens vlaggetjes op punaises op een kaart en verbind touwtjes tussen deze prikkers. De plaats waar de meeste touwtjes kruisen, is de plaats voor jouw volgende evenement op een evenementenlocatie.

Catering

Naast de locatie van je evenement is de catering van groot belang. De catering van je evenement moet niet alleen lekker zijn, maar moet ook aansluiten bij het type persoon dat op je evenement komt. Wat ik hiermee bedoel is dat er heel veel verschillende type personen op je evenement afkomen. Zo kunnen er mensen verschijnen die een bepaalt geloof aanhangen en mensen die een allergie hebben. Hierdoor kunnen deze mensen natuurlijk niet zomaar alles eten en drinken. Zorg ervoor dat je letterlijk voor een ieder wat wils hebt.

succes!

Ik wens je ontzettend veel succes bij het organiseren van een evenement op een externe evenementenlocatie. Gebruik bovenstaande tips en ik weet zeker dat jouw volgende evenement een daverend succes wordt!

Comments are closed.