Hoge kwaliteit zakelijke taaltrainingen

Bedrijven die zaken doen op internationaal niveau, verwachten vaak van hun medewerkers dat zij kennis hebben van een of meer buitenlandse talen, zoals Engels of Spaans. Misschien heeft u er wel eens over gedacht om een zakelijke taalcursus te volgen, zodat u uw kennis van een buitenlandse taal kunt verbeteren. Dit zal u helpen om nog efficiënter zaken te doen. U voelt zich zekerder en kunt uzelf beter uitdrukken, zodat u gemakkelijker bepaalde doelen kunt behalen. The Square Mile heeft al een aantal jaren ervaring in het geven van zakelijke taalcursussen in diverse talen. Wij doen dit voor bedrijven door heel Nederland. In de loop van de tijd hebben wij onze cursussen steeds weten te verbeteren aan de hand van klantervaringen. Om die reden bieden wij  taaltrainingen van de hoogste kwaliteit.

Waarom The Square Mile?
Er zijn een aantal redenen dat u bij ons taaltrainingen kunt verwachten van hoge kwaliteit. Een belangrijke reden is dat wij geen kant en klare trainingen bieden, maar trainingen op maat. Voordat u aan uw taaltraining begint wordt deze samengesteld op basis van intake gesprekken en inzichten van onze trainers. Er wordt hierbij rekening gehouden met een aantal factoren, zoals uw functie, doelstellingen en startniveau. Daarbij zijn alle trainers bij The Square Mile ervaren en hoog opgeleid. Zij weten wat u nodig heeft in een bepaalde branche en bieden u een optimale begeleiding. Individuele aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, dus als u kiest voor trainingen met een groep collega’s, dan zal deze groep nooit groter zijn dan zes personen.

Zakelijk Spaans
Een van de trainingen die wij aanbieden is zakelijk Spaans. U heeft hierbij de keuze uit diverse niveaus en daarnaast zijn er trainingen te volgen voor specifieke doelgroepen, zoals helpdeskmedewerkers. Neem eens een kijkje op onze website, www.thesquaremile.nl, en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf, of neem contact op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Comments are closed.