Overstappen naar een andere energiemaatschappij

Ben je ondernemer, maar wordt je pand te klein? Een verhuizing kan veel met zich meebrengen wat geregeld moet worden. Zo moet je een nieuw pand zoeken, dit opnieuw indelen, adreswijzigingen doorgeven en bijvoorbeeld je zakelijke energie overzetten naar het nieuwe pand. Dit kan veel zijn om te regelen, maar met de juiste hulp kan dit best meevallen. Zo is het overzetten van je zakelijke energie bij Gazprom Energy geen probleem. Ook verhuizen hoeft niet heel veel stress met zich mee te brengen. Als je een goed verhuisbedrijf inschakelt, kun je dit zorgeloos doen. Om adreswijzigingen door te geven aan bijvoorbeeld de kvk en de belastingdienst, is vaak ook geen probleem. Zij hebben hier namelijk veel informatie over op de website staan. Ook kun je hen altijd contacteren wanneer je bijvoorbeeld nog vragen hebt.

Zakelijke energie

Als je gaat verhuizen, zul je ervoor moeten zorgen dat je zakelijke energie overgaat op een ander adres. Als je bijvoorbeeld Gazprom Energy als zakelijke energieleverancier hebt, is dit geen probleem. Je kunt via je account “Mijn Gazprom Energy” namelijk makkelijk een wijzigingsformulier downloaden. Dit formulier moet ingevuld, ondertekend en opgestuurd worden. Als je overstapt naar Gazprom Energy bij een verhuizing, is het verstandig om de einddatum van je huidige contract op te vragen. Je wil namelijk geen contractbreuk plegen en daarvoor een boete riskeren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een nieuw filiaal opent, in dit geval kun je makkelijk een nieuwe leveringsovereenkomst afsluiten voor dit nieuwe pand.

Adreswijzigingen

Ook zul je adreswijzigingen moeten doorgeven. Het is belangrijk om je adreswijzigingen door te geven aan de Kamer van Koophandel. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je nieuwe adres wordt doorgegeven aan de belastingdienst. Als het goed is, regelt de Kamer van Koophandel dit voor je. Je kunt hier altijd verder naar informeren, mocht je hier meer over willen weten. Eens contact opnemen met de Kamer van Koophandel of de belastingdienst kan natuurlijk ook. Als je belastingadviseur namelijk bijvoorbeeld verhuist, of jij verandert van belastingadviseur, moet je dit wel zelf doorgeven aan de belastingdienst.

 

Comments are closed.