Palletboxen als transport middel

MP Packaging is al jarenlang de meest betrouwbare leverancier van nieuwe en tweedehands palletboxen voor opslag en vervoer. Met typisch Nederlandse betrouwbaarheid en expertise en de laagste prijzen zit je bij MP Packaging aan het goede adres voor alle transportbenodigdheden. Ongeacht de sector en het product dat je wil vervoeren, kunnen wij palletboxen leveren van de grootte en de soort die nodig is om een succesvol transport mogelijk te maken. Kijk nu op onze website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van palletboxen bij MP Packaging. Maak transport overzichtelijk.

Beschermende palletboxen voor export

Steeds meer fabrikanten kiezen ervoor om gebruik te maken van palletboxen tijdens het vervoer. Vooral export via zee of land biedt het gebruik van palletboxen vele voordelen. Allereerst bescherm je de producten veel beter dan met alleen losse pallets. Verlies of beschadiging wordt dus tot een minimum gereduceerd. Daarnaast zorgen palletboxen er voor dat producten niet langer uitsteken. Daarmee wordt stapelen makkelijker en de indeling van de ruimte efficiƫnter, wat de totale kosten sterk drukt. Palletboxen wegen bovendien vrijwel niets en nemen weinig ruimte in. Dat laatste geldt zeker voor de palletboxen met inklapbare en modulaire design.

MP Packaging staat garant voor een geweldige kwaliteit palletboxen voor export en opslag. Al onze palletboxen voldoen aan de hoogste eisen, en ook tweedehands modellen worden uitgebreid getest in ons magazijn in Maarheeze. Zowel niet-inklapbare, loswandige en opklapbare modellen zijn herbruikbaar en kunnen bij normaal gebruik jaren mee. De palletboxen van MP Packaging zijn dan ook een prima investering om je transport te optimaliseren. Op de website vind je meer informatie over de verschillende modellen, en kun je contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen. Met palletboxen van MP Packaging is alle transport een succes.

Comments are closed.