Succesvol debuut Frigo Froup op Seafood Expo Global

De Frigo Group kijkt terug op een succesvolle deelname aan de Seafood Expo Global in Brussel. Het was de eerste keer dat de specialist in diepvriesopslag en diepvriestransport zich op deze manier presenteerde en profileerde. “Het smaakte naar meer,” aldus commercieel directeur Paul van der Hulst. “De Frigo Group heeft in Brussel een goede indruk achtergelaten, de banden met bestaande klanten aangehaald en het netwerk flink uitgebreid met nieuwe relaties in binnen- en buitenland.”

Goede naam

Naast patat frites, vlees, groenten, fruit, ijs en brood, zijn vis en zeevruchten belangrijke producten voor de Frigo Group. Als grootste beurs ter wereld op dit gebied, was de Seafood Expo Global eind vorige maand dan ook ‘the place to be’. Van der Hulst: “Op de bekende no nonsense-manier van de Frigo Group hebben we laten zien waar we goed in zijn: de opslag en het transport van diepgevroren levensmiddelen, waaronder vis en zeevruchten. Ik heb in onze stand meerdere bezoekers gesproken die de naam ‘Frigo Group’ op een lijstje hadden staan van bedrijven waar ze op de expo zeker even langs wilden gaan. Dat zegt wat over de toenemende naamsbekendheid én de goede naam van de Frigo Group in binnen- en buitenland.”

Over de Frigo Group

De Frigo Group is een full service logistieke dienstverlener die is gespecialiseerd in handling, opslag en transport van diepvriesproducten voor derden. De twee vrieshuizen van de Frigo Group staan in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg, hebben een totale capaciteit van 65.000 palletplaatsen en kunnen 160 ton per dag invriezen. Frigo Group Logistics, het derde onderdeel van de Frigo Group, is gevestigd in Geldermalsen en gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer. Meer info is te vinden op www.frigogroup.com.

Comments are closed.