Uw dak verhuren voor zonnepanelen

Heeft u beschikking over een groot dak waar makkelijk zonnepanelen op geplaatst kunnen worden, maar wilt u niet opdraaien voor de installatiekosten? Dan bent u bij KiesZon aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid uw dak te verhuren voor zonnepanelen. Dit is ideaal als u zelf niet per se gebruik wilt maken van de duurzame energie, maar toch wilt profiteren van uw dakruimte. Benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Lees dan gauw verder.

Profiteer van uw lege dak

U vraagt zich misschien af waarom u uw dak zou verhuren voor zonnepanelen. Wij leggen het uit. In de afgelopen jaren is de populariteit van zonnepanelen steeds verder gestegen. En dat is natuurlijk ook niet zo gek. Het is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar u kunt dankzij de opgewekte energie ook nog eens profiteren van een flinke korting op uw energierekening. Wie wilt dat nou niet? Toch is er één nadeel dat veel mensen doet twijfelen: de kosten. Alleen voor de installatie van de panelen bent u al gauw enkele duizenden euro’s kwijt. Daar komen vervolgens nog allerlei kosten bij, zoals onderhoud en monitoring. Dit maakt het voor een hoop mensen onbetaalbaar.

Om dit probleem op te lossen, biedt KiesZon u nu de mogelijkheid om uw dak te verhuren voor zonnepanelen. Dit klinkt misschien raar, maar het creëert een win-winsituatie voor alle betrokkenen. Het werkt als volgt. U geeft ons toestemming om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Wij regelen de installatie, monitoring en het onderhoud en nemen alle kosten voor onze rekening. Vervolgens zoeken we een huurder die de opgewekte zonne-energie van u over wilt nemen, waarna u van deze persoon een maandelijkse vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt berekend per vierkante meter aan panelen. U kunt dus optimaal profiteren en het enige wat u hoeft te doen is uw dak verhuren voor zonnepanelen.

Vraag een analyse aan

Bent u benieuwd wat de voordelen zijn als u uw dak besluit te verhuren voor zonnepanelen? Laat dan een gratis analyse uitvoeren. Dat is heel eenvoudig. Op onze website vindt u een overzichtelijk formulier. Vul uw gegevens in, geef aan hoe groot uw dak ongeveer is en stuur het formulier naar ons op. Wij gaan vervolgens aan de slag om te berekenen hoeveel u kunt verdienen als u uw dak gaat verhuren voor zonnepanelen. Zo kunt u dus snel en eenvoudig ontdekken of het een goed idee is om uw dak te verhuren voor zonnepanelen. Het aanvragen van een analyse is uiteraard geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op

Overweegt u uw dak te verhuren voor zonnepanelen, maar wilt u eerst meer weten over onze service? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn op alle werkdagen beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag bij het maken van uw keuze. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 – 782 0050 of het contactformulier op onze website in te vullen. Hopelijk tot snel!

Comments are closed.