Zet Facebook in als mankracht

Facebook is en blijft het meest populaire social media kanalen onder alle leeftijden. Facebook wordt niet alleen gebruikt voor privé doeleinden maar ook bij bedrijven staat Facebook op nummer 1.

Bedrijven kunnen hun Facebook pagina op meerdere manieren inzetten:

  1. verlengstuk van hun website
  2. meer bezoekers vangen
  3. makkelijk boodschap of bericht verspreiden
  4. reclame maken
  5. snel een doelgroep aanspreken

Verlengstuk van je website

Facebook wordt vaak ingezet als verlengstuk van de website. Op de website heb je niet te maken met volgers die geüpdate worden van elk nieuw bericht die je er op zet, tenzij ze geabonneerd zijn op je RSS feed.

Zoekfunctie

Omdat men actief is op Facebook zal men ook gebruik maken van de zoekfunctie die dit social media kanaal beschikbaar stelt. Bezoekers kunnen dus met trefwoorden bij jouw pagina terecht komen. Hierdoor komen ze in aanraking met je diensten en producten en kun je daarmee de sales verhogen.

Reclamemogelijkheden

Facebook biedt reclame mogelijkheden en daardoor kun je makkelijker je berichten onder de aandacht brengen bij de menigte. Zoek je een manier om je sales te verhogen dan is dit de manier. Echter moet je wel goed op je budget letten omdat het erg hard kan gaan.

Facebook likes kopen

Veel bedrijven gaan over tot Facebook likes kopen. Hierdoor wordt de vind-ik-leuk teller gestimuleerd en heb je binnen korte tijd een heleboel likes erbij. Facebook likes kopen heeft veel voordelen. Zo ben je op de eerste plaats goedkoper uit en scheelt het je een hoop wachttijd voordat ze er allemaal bijstaan. Daarnaast bereiken je berichten in een klap een heleboel mensen wat een positief gevolg heeft voor je naamsbekendheid en het aantal sales. Bovendien zullen vrienden van de likers ook op de hoogte worden gesteld waardoor je bereik nog groter wordt.

Likes teller verhogen

Facebook likes kopen zorgt ervoor dat je de vind-ik-leuk teller van bijvoorbeeld 81 likes naar 581 likes gaat. Hierdoor lijkt je pagina een stuk populairder voor nieuwe mensen en komt daarmee tevens een stuk overtuigender over. Dit resulteert in veel gevallen in nieuwe likers! Ken je het gezegde: ‘als er één schaap over de dam is volgen er meer’? Dat werkt hier net zo bij.

Populariteit

Facebook is een perfect kanaal op meer populariteit te krijgen en je sales te verhogen. Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog om social media heen. Focus je niet te veel op heel veel kanalen maar beperk dit tot 2 à 3. In praktijk kost het namelijk nog een hoop werk om alle kanalen bij te houden wat dus tijd en geld kost.

Comments are closed.